Вдъхновена от хирургията
Подкрепена от науката

Всичко започва преди повече от двадесет години в клиниката на д-р Янис Александридис на улица “Харли Стрийт” №111 в Лондон. Тогава той активно търси продукти, които да подпомагат бързото възстановяване на кожата след хирургични процедури. Тъй като не открива решение, съвместно с екип от учени започва работа по разработването на формула, която да осигури търсения ефект. Не след дълго усилията им се увенчават с успех.

Създадена е емблематичната за 111SKIN формула – NAC Y2. Тя съчетава три съставки с превъзходни антиоксидантни способности, които: стимулират производството на глутатион, най-мощният вътреклетъчен антиоксидант в организма, укрепват епидермиса, намаляват белезите и придават по-младежки вид на кожата.

Като практикуващ пластичен хирург, вдъхновен от иновациите в медицината и последните научни открития в дерматологията, д-р Янис Александридис вижда възможност в холистичния подход към красотата. Затова под бранда 111SKIN разработва козметични терапии, които допълват и надграждат естетичните процедури в клиниката му.

В основата на идеологията му стоят интензивното заздравяване и възстановяване на кожата и управлението на процесите на стареене отвътре навън. Те намират израз в богати серии от козметични продукти за третиране на разнообразни кожни състояния и проблеми, СПА ритуали за рекреация и цялостно възстановяване, криотерапия и много други терапии на 111SKIN.

Д-р Янис развива популярния козметичен бранд заедно със своята съпруга Ева. Създаването на „чисти“, ефикасни продукти, прилагането на водещи, екологични практики и изграждането на общност около 111SKIN са само част от ценностите на магнетичната двойка, заложени в ДНК-то на марката.

ФИЛОСОФИЯТА НА 111SKIN

  • Безупречна, безкомпромисна грижа за кожата
  • Формули, разработени да решават конкретни кожни проблеми
  • Продукти, вдъхновен от процедури в клиниката на ул. „Харли Стрийт“ № 111 в Лондон
  • Марка, която прилага в сериите си научни и медицински иновации
  • Общност от почитатели и приятели на бранда, която впечатлява със своята лоялност

NAC Y2™

Емблематичната формула на 111SKIN и основна съставка в серията продукти Reparative е NAC Y2. Изначално е разработена за третиране на пациентите на д-р Янис Александридис, като се използва за ускорено възстановяване на кожата след естетични интервенции. Формулата активира производството на глутатион в организма. По своята същност представлява съединение от аминокиселини, извлечени от L-цистеин, което осигурява клетъчен имунитет, регулира оксидантно-антиоксидантния баланс и неутрализира факторите, причиняващи стрес, заболявания и възпаления на кожата.

Диамантени пeптиди & Витамин C

Други ценни съставки във формулите на продуктите са диамантените пептиди. Те са отговорни за запазването на младежкия блясък на кожата и стимулират естественото производството на колаген. Отразяват се благоприятно върху трайните следи, които околната среда и процесите на стареене оставят върху кожата, като „събуждат“ и стимулират способността ѝ да се възобновява.

Витамин C е още един основен елемент в 111SKIN продуктите. Той е важен антиоксидант, който пази кожата от UVA лъчението. Стимулира производството на колаген и заличава тъмните петна и белезите по кожата, което ѝ придава по-здрав и сияен вид.

ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС

Устойчивото производство, отговорно към околната среда и дългосрочното благополучие на обществото, е една от важните ценности на 111SKIN. Неслучайно пълната гама от продукти на марката, както и техните опаковки, влизат в дефиницията „устойчиви“. Освен това не съдържат парабени, сулфати и парафин.

Свържете се с нас

Научете повече за продуктите и терапиите на 111SKIN, както и за възможностите да станете оторизиран представител на марката.
Не се колебайте да се свържете с нас!

Свържете се с нас